Dodurga Pergole

Dodurga Pergole

Saraç Pergole ve Tente

Saraç Pergole ve Tente kaliteli, dayanıklı ve estetik görünümlü dış mekanlarda tüm hava şartlarına dayanıklı açılır-kapanır bir sistemdir. Bölgenin mevsim ve iklim koşullarına uygun pergola sistemleri üretilebilir, ayrıca yapılacağı alana göre model ve renk özelliklerine uygun olarak tasarlanabilir. Işıklı modelleri de üretilebilir.

Saraç Pergole ve Tente sistemi sadece cafe restaurant gibi yerlerde değil evlerde de uygulana bilen bir sistemdir. Teras, bahçe, havuz başı, çatısı mevcut olmayan balkonlarda da rahatlıkla kullanılabilen bir sistemdir. Her türlü alanın ölçülerine göre özel üretim yapılabilmektedir.

Pergole Tente Özellikleri

  • Yüksek mukametli alimunyum alışımlı yapılmış elektros statik toz boya ile boyalı iskelet
  • Her türlü hava koşuluna dayanıklı su geçirmeme özelliğine sahip Pvc bloklardan oluşan yüzey Malzemesi 850 gram alev yürütmeme özelliğine sahip blackout branda
  • 120 * 80 mm ölçülerinde taşıyıcılar
  • 150*70 mm ray Sistemleri
  • Uzaktan kumandalı Alman Becker motor desteği
  • Gergi için özel olarak üretilmiş Alman Triger kayış sistemi
  • İtalyan rulman makara sistemi
  • Özel estetik görünümlü alimunyum yağmur ve dere inişleri ile su taşıyıcı giderleri
  • Ürünlerimiz 5 yıl garantilidir.

Sıkça Sorulan Sorular

Pergola tente su geçirir mi?

Pergola tente sistemleri güneşlik olarak yazları sizi güneşten, açılır kapanır tavanı ve su geçirmez özelliği ile yağmurlu havalarda yağmurluk olarak sizi yağmurdan koruyacaktır.

Pergole yaptırırken nelere dikkat edilmeli?

Pergole imalatı yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli hususların başında pergolenizin taşıyıcı ayakları ve atkı adı verdiğimiz taşıyıcıların doğru kalınlıkta ve ebatta olması gerekir. Pergole ayaklarına ve atkılara istenildiği takdirde kanal açılarak motif verilebilir.

Pergola dayanıklı mı?

Pergola sistemleri daha çok hava ile temasın daima olunmasını istenen yerler için sigara içme alanları, açık havada kışın etkisini azaltma alanları gibi işler için kullanılmaktadır. Motorlu Pergola Sistemleri ve esnek yapısı sebebiyle uzun ömürlü olup bölgesine göre kar yağışına da dayanıklıdır.

Pergola tente terlemesi nasıl önlenir?

Nem oluşumunu önlemek için yapmanız gereken, çadır içerisinde hava akımı oluşmasını sağlamaktır. Bunu sağlayabilmek için de gece yatarken çadır pencerelerini yeterli havalandırma için açık bırakın. Unutmayın! yoğuşmayı önlemek için, içerideki su buharının dışarıya çıkmasına olanak sağlamak gerekir.

Pergole yüksekliği ne kadar olmalı?

Pergolelerin yüksekliği asgari 2.25 in., normal olarakta 3-3.5 m. olarak hesap edilir. Pergolelerin konstrüksiyonu sade ve basittir.

Pergola sistemi nasıl çalışır?
Kumandalı ve Işıklı Pergola Sistemleri

Otomasyon sistemine sahip bir kumanda ile kolayca kullanılabilir, Kolay açılır kapanır özellik sayesinde temizlik ve bakımları kolay yapılır, Ortamda ısı izolasyonu sağlamaya yardımcı olur, Dayanıklı Alüminyum malzeme sayesinde oldukça sağlamdır.